Fryslân op Instagram, deel 6

Elke week vind je hier een foto die ik met Instagram heb gemaakt willekeurig ergens in het mooie Friesland. Dit keer een plaatje uit een regio in Friesland waar ik niet vaak kom, maar welke ik wel ontzettend mooi vind. De foto is gemaakt in Bakkeveen. Als klein meisje heb ik daar een aantal vakanties doorgebracht, en ik wilde nog graag eens terug. Het was een van de eerste mooie lentedagen en dat was te merken, er kwamen veel gezinnen met kinderen en honden om hier de zondagmiddag door te brengen. Op het terras nog een ijsje gegeten. Ben je er eens in de buurt neem dan zeker een kijkje in het gebied it Mandefjild, want het is er prachtig!

Met de rubriek ‘Fryslân op Instagram’ wil ik laten zien hoeveel moois Friesland te bieden heeft. Elke week komt er een foto online die ik gemaakt heb via Instagram. Voor mijn werk rijd ik dagelijks door de mooiste gebieden in Noord Oost Friesland en wil anderen hier graag van mee laten genieten. Ik gebruik de hashtags #friesland en #fryslan. Volg mij via Instagram voor meer foto’s.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

 

Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 8
Lees ook:Fryslân op Instagram, Prikkebosk
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 3
Lees ook:Fryslân op Instagram, Doarpstsjerke
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>