Programma Pinksterfeest Veenklooster

Pinksterfeesten VeenkloosterAl jaren is het Pinksterfeest in Veenklooster een enorm populaire plaats om het pinksterfeest te vieren. Ieder jaar is er een zeer gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Kijk snel verder voor het programma van komend weekend!

Vrijdag 17 mei

17.30 Survivaltocht voor de jeugd met na afloop een barbecue, spreker Theun van der Velde en muziek van Next Life uit Surhuisterveen. Iedereen kan meedoen, opgave en info via [email protected]

Zaterdag 18 mei

14.00 Fietstocht, start bij de infostand. 20.00 uur Zang- en concertavond onder leiding van Leo Blees uit Damwâld, m.m.v. Choral Voice uit Groningen en brassband.

Zondag 19 mei

14.00 Dienst in de grote tent. Vanaf 16.00 uur Afsluiting van het ’50 dagen op weg met God’ project m.m.v. dominee Alfons van Vliet en muziek. 20.00 Martin Brand en het Praise United Friesland koor.

Maandag 20 mei

10.00 Kinderprogramma en samenzang in het bos. 10.30 dienst in het bos o.l.v. Eddie Bakker, evangelist geboren in Zuid-Afrika, begeleidingsband Ichtus uit Franeker, koperkwartet 4Brass uit De Westereen en organist Wijbenga. Vanaf 12.00: activiteiten voor jong en oud, kidspraise, bezinningsroute in het bos, kunst, workshops en diverse stands.

Maandags treden er de hele dag door bands op. Onder andere Benefaction uit Groninge, Confidence uit Kollumerzwaag, Revival uit Marum en Amfora uit Ureterp treden op. ‘s Middags is er in de grote tent een optreden van Rob Favier. Het weekend eindigt met een slotconcert van Joy for People uit Dokkum.

Lees ook:Programma Pinksterfeest Veenklooster
Lees ook:Openluchtdienst in Veenkloosterbos bezocht door meer dan 1300 mensen
Lees ook:Tweeduizend bezoekers bij dienst in Veenkloosterbos
Lees ook:Eerste lustrum Skûtsjewike Grou wordt gevierd met uitgebreid programma
Lees ook:Achtste editie U.S.A. Day De Westereen op 6 juni

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>