Tweeduizend bezoekers bij dienst in Veenkloosterbos

De traditionele dienst te velde in Veenklooster, welke gezien wordt als het hoogtepunt van de Pinksterfeesten, werd vandaag door maar liefst tweeduizend mensen bezocht. De spreker van de ochtend was Arie de Rover, muziek kwam van de gospelband Soon Return uit Wâlterswâld en muziekkorps Harmonia/Juliana uit De Westereen/Kollumerzwaag. In Friesland zijn er traditioneel twee plaatsen waar honderden mensen op afkomen om samen het pinksterfeest te vieren; Veenklooster en Wijnjewoude. In Wijnjewoude kwamen zo’n 2300 mensen bijeen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Openluchtdienst in Veenkloosterbos bezocht door meer dan 1300 mensen
Lees ook:Grote Verkoop in Lichtpuntloods druk bezocht
Lees ook:Programma Pinksterfeest Veenklooster
Lees ook:Bijna 500 deelnemers bij Wrotrun Kollumerzwaag
Lees ook:Er kan geschaatst worden in Friesland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>