SKS Skûtsjesilen vandaag afgelast wegens weersomstandigheden

Er wordt vandaag niet gevaren bij Stavoren. De SKS, de organisatie van het Skûtsjesilen, heeft besloten de wedstrijd af te lassen vanwege het slechte weer dat op komst is. Tussen 12.00 en 15.00 uur blijkt het weer te risicovol om te gaan varen. In overleg met de schippers van de skûtsjes is daarom besloten de wedstrijd van vandaag niet door te laten gaan. Ondanks dat de organisatie het jammer vindt, vinden zij dat de veiligheid van de bemanning voorop moet staan. Aankomende dinsdag wordt de wedstrijd ingehaald bij Woudsend.

Kijk voor de wedstrijdverslagen op www.skutsjesilen.nl.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Inhaalwedstrijd SKS Skûtsjesilen bij Woudsend
Lees ook:Nieuwe rondes nieuwe kansen bij SKS-wedstrijd Skûtsjesilen in Woudsend
Lees ook:Harkemase Boys speelt dinsdag tegen NEC
Lees ook:Weer gooit roet in eten bij Friese evenementen
Lees ook:Schippers klaar voor Strontrace Workum – Warmond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>