Tip: Boekenfestijn in WTC Expo Leeuwarden

Boeken, boeken en nog eens duizenden boeken, het WTC Expo staat er vanaf donderdag vol mee! Van donderdag tot en met zondag is het Boekenfestijnin Leeuwarden. Het WTC is dan ingericht met miljoenen boeken voor hele zachte prijsjes. De boeken worden aangeboden met wel 60% korting, en soms zelfs wel 90% korting. Wat de boeken betreft, er zitten restpartijen bij, licht beschadigde boeken, maar op topliteratuur en fantastische nieuwe boeken. 

Bij het Boekenfestijn is er voor ieder wat wils. Vorig jaar ben ik er zelf geweest en ben thuis gekomen met bijna twintig boeken, waar ik in totaal niet meer dan 50 euro voor kwijt was. Ik was vorig jaar voornamelijk op zoek naar reisboeken, maar nam ook leuke actieboeken mee voor mijn vriend en een boek over duiken. Maar ik had nog wel honderden andere boeken kunnen kopen! Er zijn romans, kookboeken, boeken voor kinderen, boeken over geschiedenis, kunst en reizen en nog tientallen andere soorten boeken.

Het Boekenfestijn vindt plaats van 13 tot en met 16 juni. De openingstijden zijn 13 tot en met 15 juni van 10.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Uittip weekend 12,13,14,15 juni: Boekenfestijn in Leeuwarden
Lees ook:Boekenfestijn in Leeuwarden van start
Lees ook:Morgen start van Moanne fan it Fryske book
Lees ook:Testament headliner op Dokk’em Open Air
Lees ook:Nynke Laanstra maakt einde aan geloof-hoop-liefdetrilogie met ‘De harteloze muze’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>