Uittip weekend 12,13,14,15 juni: Boekenfestijn in Leeuwarden

Keuze uit duizenden boeken, hobbyartikelen en spellen, in alle mogelijke categorieën die je je maar kunt bedenken, en dat ook allemaal nog eens voor een zacht prijsje? Dat is het Boekenfestijn. Het hele jaar door verhuist deze megaboekenmarkt van jaarbeurs naar markthal, en komend weekend zullen ze in het WTC Expo in Leeuwarden hun boeken uit gaan stallen. De boekenmarkt gaat op donderdag 12 juni van start en zal blijven staan tot en met zondag 15 juni. Donderdag tot en met zaterdag is de markt geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag is het Boekenfestijn geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Boekenfestijn in Leeuwarden van start
Lees ook:Tip: Boekenfestijn in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Er komt een noodopvang voor vluchtelingen in het WTC in Leeuwarden
Lees ook:Final sale van V&D in Leeuwarden begint donderdag
Lees ook:Leeuwarden met CityProms het hele weekend in het teken van klassieke muziek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>