Ferry Doedens alweer uit afkickkliniek

Ferry-Doedens

Bron: ferrydoedens.nl

De zomer van 2015 zal de boeken ingaan als de zomer waarin bleek dat Ferry Doedens een drugsprobleem heeft. Na het bericht dat Endemol de acteur ontsloeg uit de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden gaf Ferry zelf toe dat hij kampt met een drugsverslaving. Nog geen vier weken geleden besloot Ferry om zijn problemen gaan aan te pakken en meldde hij zich bij een afkickkliniek in het buitenland.
‘Ik leer op dit moment veel over mezelf en over mijn fouten. Ik vecht er keihard voor, en dat voelt goed. Ik voel me goed zowel mentaal als fysiek. Ik kom sterker terug dan ooit, ik voel het! Bedankt voor jullie steun! Tot snel, kus voor jullie ❤️ Ferr’, postte Ferry een week geleden nog op Instagram.

I’m back!

Dat sterker dan ooit terugkomen komt sneller dan verwacht, want Ferry postte vandaag een foto van zichzelf op Instagram met de mededeling dat hij ‘helemaal terug’ is. ‘I’m back! Ik voel me goed, en heb zin om harder te werken dan ooit te voren. Ik kan niet wachten. Heb moeilijke en mooie momenten gehad de afgelopen paar weken door alles wat er over me gezegd is, maar het heeft me sterk gemaakt. Bedankt voor al jullie steun ❤️’

Sneekweek en Grease

Het is te hopen voor de acteur, die momenteel werkt aan de film Sneekweek en repeteert voor zijn rol als invaller van Tim Douwsma in de musical Grease, dat vier weken rehab genoeg zijn om Ferry te verlossen van zijn drugsprobleem.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Ferry Doedens en Tim Douwsma samen in Nieuwe Tijden
Lees ook:Fans Ferry Doedens steunen hem na onthulling over drugsprobleem
Lees ook:Friesland.blog.nl – binnenkort weer nieuwe updates!
Lees ook:Keert Ferry Doedens terug in GTST?
Lees ook:Ferry Doedens te zien bij Van der Vorst Ziet Sterren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>