Trouwen op Ameland wordt goedkoper

Wat is er nou romantischer dan trouwen op een eiland? Je hebt de perfecte locatie voor je bruidsreportage, meteen een mooi hotel voor je huwelijksnacht en je gasten zullen je bruiloft nooit meer vergeten! Trouwen op Ameland was voorheen altijd duurder dan in andere gemeentes in Nederland. De gemeente Ameland verlaagt voor 2013 echter de huwelijksleges zodat trouwen op Ameland nog aantrekkelijker wordt dan voorheen. 

Impuls voor de economie

Trouwen op Ameland was voorheen zowat het duurst van heel Nederland. Toch steeg het aantal bruiloften op het Friese eiland het afgelopen jaar met 15%. Met het verlagen van de huwelijksleges wil Ameland laten zien dat het eiland niet duur hoeft te zijn en wil het een impuls geven aan de economie op Ameland. Vanwege de plezierige herinnering die een trouwerij met zich meebrengt zullen getrouwde stellen later nog vaak terugkeren naar het eiland.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Waddeneiland uitgelicht: Ameland
Lees ook:Waddeneilandverslaafd? Word bewaker van Rottumeroog!
Lees ook:Ameland ontdekken op een elektrische scooter
Lees ook:Ameland hoeft niet nog meer toeristen
Lees ook:Nieuw datingprogramma showt zoektocht Friese eilanders naar vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>