Volg Friesland.blog.nl op Twitter!

Wist je al dat je heel gemakkelijk van alle nieuwtjes van Friesland.blog.nl op de hoogte kunt blijven door deze blog simpelweg te volgen op Twitter? Via Twitter krijg je direct een bericht wanneer er een nieuwe blogpost op deze site verschenen is. Hoef je niet meer apart de link in te typen in je browser, en kan je filteren tussen wat je wel en niet interessant lijkt! Nog een voordeel, zo nu en dan houd ik een winactie waar alleen Twitter-followers aan mee kunnen doen!  Door op onderstaande link te drukken kom je terecht op de Twitterpagina van Friesland.blog.nl. Je hoeft alleen nog maar op ‘Volgen’ te klikken!

Volg Friesland.blog.nl op Twitter!

 

Lees ook:Volg Friesland.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Volg Friesland.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Volg Friesland.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Volg Friesland.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Volg Friesland.blog.nl op Twitter!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>