Leeuwarden wil wereldrecord kussengevecht breken

Herinner je je de grootste Harlem Shake ter wereld nog? Juist, in Leeuwarden. Omdat Leeuwarden in 2018 Culturele Hoofdstad is worden er in de aanloop naar 2018 allerlei gekke en bijzondere evenementen georganiseerd. Voor wie wel zin heeft in een leuk evenement met duizenden mensen is er op 7 juni een poging om het wereldrecord ‘Het grootste kussengevecht ter wereld’ te breken. Dit gaat plaats vinden bij de Oldehove om 17.00 uur. Wederom een initiatief van Renzo Engwerda en Remco Krol.

Wereldrecord kussengevecht

Momenteel staat het record nog op naam van de Universiteit van Californië. Daar deden 4200 mensen mee aan een kussengevecht. Op 7 juni wil men in Leeuwarden dit record verbreken en daarom zal ook het Guinness World Records aanwezig zijn om het aantal mensen te tellen en vast te leggen in het Guinness Book of World Records wanneer het record daadwerkelijk wordt verbroken.

Wil je meedoen?

Op de speciaal in het leven geroepen Facebook-pagina hebben al meer dan 2700 mensen aangegeven mee te willen doen. Ook meedoen? Ga dan naar de Facebook-pagina en meld je aan!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Kollumerpomp verbreekt wereldrecord bierdoppen leggen
Lees ook:Uittip 28 maart: Ice Challenge in Thialf Heerenveen
Lees ook:Serious Record: 363 uren optredens voor Serious Request
Lees ook:Slagerij De Schrans haalt wereldrecord met gehaktbal van 643 kilo
Lees ook:2 recordpogingen tijdens Ljouwert Culinair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>