Onzeker of Alternatieve Elfstedentocht doorgaat zaterdag

De organisatie van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk beslist donderdag wanneer de tocht voor wedstrijdrijders geschaatst gaat worden. Deze stond gepland voor zaterdag. Rond het weekend wordt er 20 tot 40 centimeter sneeuw verwacht. Vrijdag zou de toertocht voor recreanten worden gehouden. Vanwege de verwachtte sneeuw is die al een dag naar voren geschoven. De open Nederlandse titel wordt morgen verreden.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Photo credit: Jos Dielis / Foter / CC BY

Lees ook:Piet Paulusma: Blijf zoveel mogelijk thuis maandag
Lees ook:Syb van der Ploeg wordt weer vader
Lees ook:30e World Cup-zege voor Sven Kramer
Lees ook:Uittip zondag 9 maart: Biddle Survivalrun
Lees ook:Veel Friezen vandaag naar de stembus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>