Friesland gaat weinig merken van aanpassing dienstregeling treinen

Omdat er morgen winters weer wordt verwacht heeft de NS de dienstregeling voor morgen aangepast. Er zullen 20% minder treinen rijden als op een gewone dag. Deze maatregelen zullen vooral mensen die in de Randstad reizen treffen. Arriva heeft besloten de dienstregeling niet aan te passen. ‘Mochten er door de weersomstandigheden toch wijzigingen zijn in de dienstregeling dan informeren wij u hierover via Twitter (@Arriva_NL) en via onze website’ laat Arriva op haar website weten. Arriva rijdt in Friesland van Leeuwarden naar Groningen, Stavoren en Harlingen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Nieuwe bussen Arriva worden in Heerenveen geproduceerd
Lees ook:Week lang militaire oefening in Noordoost Friesland
Lees ook:Morgen geen vaccinaties in Friesland wegens terugroepactie injectienaalden
Lees ook:Dit jaar geen Kennedymars Fryslân
Lees ook:Nieuwe spelersbus voor spelers sc Heerenveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>