Dochtertje voor de (knuffel)beer van Lemmer: Rintje Ritsma

‘De Beer van Lemmer’ is tegenwoordig meer ‘De Knuffelbeer van Lemmer’: Rintje Ritsma is vorige week vader geworden van een meisje. Zijn vriendin Youandi Ritsma Mazeland liet op Facebook weten dat zij Kiki Catharina Christina in hun leven mochten verwelkomen op vrijdag 6 mei, precies op de uitgerekende datum.

Eerste kindje voor Rintje Ritsma

‘Op precies de uitgerekende datum van vrijdag 6 mei is onze dochter en zus geboren om 10.44 na een vlotte en, voor zover dat kan, soepele bevalling! Om 2 uur ‘s nachts begon het heel rustig en werd de prinses in Tjongerschans in Heerenveen geboren. Met pap, broer, mama en Kiki Catharina Christina gaat het héél goed!’ schreef ze op Facebook.

Voor Rintje Ritsma is het zijn eerste kindje. Youandi had al een zoontje.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Rintje Ritsma wordt vader
Lees ook:Rintje Ritsma doet mee aan Dakar Rally
Lees ook:Elske DeWall moeder geworden van Herre
Lees ook:Syb van der Ploeg wordt weer vader
Lees ook:Dan Brown en prinses Beatrix eregasten bij jubileumfeest Friesch Paarden Stamboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>