Omrop Fryslân gaat weer inzamelen voor de Voedselbank

Omrop Fryslân zamelt ook dit jaar etenswaren in voor de Voedselbank. Van maandag 7 tot en met vrijdag 18 december probeert de Omrop samen met luisteraars, kijkers en bezoekers zoveel mogelijk eten in te zamelen.

Samen voor de Voedselbank

‘Samen voor de Voedselbank’ is een initiatief van twaalf regionale omroepen, waaronder Omrop Fryslân. Verslaggevers Simone Scheffer, Geert van Tuinen en René Koster zitten in die weken bovenop alle acties die in Fryslân georganiseerd worden om goederen in te zamelen.  Raynaud Ritsma en Griet Wiersma zijn ook dit jaar weer ambassadeurs. De Omrop roept bedrijven, scholen en particulieren op hun inzamelacties aan te melden via omropfryslân.nl/voedselbank. Supermarkten door heel de provincie doen mee aan de actie.

Twaalf dagen lang tussen 09.00 en 18.00 uur staan camera’s en microfoons gericht op alles dat ingezameld wordt. Op die dagen is iedereen welkom om de ingezamelde goederen in te leveren in het gebouw van Omrop Fryslân. In het programma Bynt wordt iedere dag verslag gedaan van de actie door Miranda Werkman.

Lees ook:Omrop Fryslân verzamelt meer dan 74.000 producten voor de Voedselbank
Lees ook:Nieuwe kringloopwinkel in Damwâld: Second Chance
Lees ook:Dit zijn de finalisten voor het ‘Sjongfestival foar bern 2016′
Lees ook:Eneco Tour live te volgen op Omrop Fryslân
Lees ook:Friesland wil niet samengevoegd worden met Groningen en Drenthe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>