Voorstellingen De Emigrant in Canada groot succes

Het toneelspel ‘De Emigrant’ van stichting Pier 21 met in de hoofdrol Theo Smedes en Freark Smink staat momenteel te schitteren in Canadese zalen. En die voorstellingen zijn een succes. Gemiddeld bezoeken er per voorstelling zo’n 200 emigranten de voorstelling. Geheel toepasselijk verblijven de spelers en regisseur bij de familie Tolsma, een emigrantengezin. Het stuk gaat over emigranten die in de jaren ’50 en ’60 vertrokken zijn naar Canada. In het stuk komt een geëmigreerde man jaren later eens terug in Friesland. Alles wat hij dacht aan te treffen was anders dan verwacht. In 2014 wordt het stuk weer in Friesland gespeeld. Kijk voor speeldata en meer informatie op www.de-emigrant.nl.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:De Emigrant in Canada in premiere
Lees ook:Margriet Bolding op zoldertheater Waddewyn in Pingjum
Lees ook:Premiere openluchtvoorstelling KatteKwea in Kollumerzwaag wegens slecht weer afgelast
Lees ook:Boer Jan wordt dealer voor bedrijf uit Heerenveen
Lees ook:Wegens succes meer voorstellingen van Mata Hari door Tet Rozendal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>