Margriet Bolding op zoldertheater Waddewyn in Pingjum

Cabaretière Margriet Bolding komt met de try-out van haar nieuwe voorstelling ‘Zo zijn we niet getrouwd’ naar het zoldertheater Waddewyn in Pingjum. De voorstelling wordt in het hele land gespeeld, maar Pingjum heeft de primeur op 25 oktober.

‘De medemens ligt continue op de loer om een relatie met je aan te gaan. Voor je het weet heb je er weer een. Net getrouwd, net moeder, hup, weer twee relaties erbij. Een keertje naar de drogist, ja hoor: een klantrelatie. En dat bovenop je werkrelaties, vriendschapsrelaties, familie- en andere zinvolle relaties. Voor elke relatie gelden andere, soms ongeschreven, regels. Hoog tijd om die eens onder de loep te nemen!’ Zo luidt de omschrijving van de theatervoorstelling. In de voorstelling snijdt Margriet herkenbare thema’s aan. Daarbij schroomt ze niet om anderen en zichzelf flink op de hak te nemen. Reserveren voor de try-out voorstelling van ‘Zo zijn we niet getrouwd’ kan via [email protected] of 0517-579607. De voorstelling begint om 20.00 uur. Adres: Molenlaan 32 in Pingjum. De entree bedraagt 10 euro.

Lees ook:Muzikanten gezocht voor So Wad? Jazz Pingjum
Lees ook:Premiere openluchtvoorstelling KatteKwea in Kollumerzwaag wegens slecht weer afgelast
Lees ook:Syb van der Ploeg wordt weer vader
Lees ook:Doutzen Kroes meest begeerd onder getrouwde mannen
Lees ook:Swaen ook te gast op bruiloft boer Martin en Wilma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>