Boer Jan wordt dealer voor bedrijf uit Heerenveen

De Canadese boer Jan van het programma ‘Boer zoekt vrouw internationaal’ wordt dealer voor het bedrijf Sidijk uit Heerenveen. Dat meldt de LC. Sidijk produceert verplaatsbare wanden voor bijvoorbeeld stallen. Boeren kunnen door het gebruik van deze ‘smart air wall’ flink besparen op hun gasrekening. Boer Jan heeft al een lange relatie met het bedrijf Sidijk. Hij was de eerste in Canada woonachtige die zaken deed met het bedrijf. De kans dat hij succesvol zaken kan doen in Canada is groot. Sidijk verwacht dat Canada vanwege de koude en lange winters een enorme groeimarkt gaat worden.

Boer Jan emigreerde in 1997 met zijn familie naar Canada. Daarvoor woonde de familie in Sint Nicolaasga.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Friezen versturen het minst vaak online een wenskaart
Lees ook:De Emigrant in Canada in premiere
Lees ook:Voorstellingen De Emigrant in Canada groot succes
Lees ook:Homoseksuele stagiair die geweigerd werd is in zijn gelijk gesteld
Lees ook:Wout Zijlstra vermoedelijk afstammeling van Grutte Pier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>