Premiere openluchtvoorstelling KatteKwea in Kollumerzwaag wegens slecht weer afgelast

De premiere van de openluchtvoorstelling ‘KatteKwea’ van het jongerentheatergezelschap Masquerade Theater die vanavond gehouden zou worden in Kollumerzwaag gaat wegens slecht weer niet door. Dat liet het gezelschap weten op Facebook. ‘Er is slecht weer op komst, wij hopen op uw begrip voor deze beslissing’, aldus het gezelschap.

De geplande voorstelling van morgenavond gaat wel door. ‘We hopen veel bezoekers te verwelkomen, laat de ploeg de teleurstelling snel vergeten zijn en kom morgen genieten van al dat moois!’

Masquerade Theater trad vorig jaar voor het eerst op in Kollumerzwaag in de expositietuin van Foekje Grijpstra achter Van Seggeren Installatietechniek met de voorstelling K.R.I.S.I.S. Kamp. Dit stuk werd speciaal voor en door het gezelschap geschreven door Bianca Wiersma en Vera van Lierop. Dit jaar hebben zij opnieuw het schrijven van het stuk op zich genomen.

De voorstelling KatteKwea is te zien op zaterdag 30 mei, vrijdag 5 juni, zaterdag 6 juni en zondag 7 juni. De voorstelling begint iedere keer om 20.00 uur, behalve op zondag 7 juni, dan begint de voorstelling om 15.00 uur. Wie kaarten heeft voor vanavond kan deze gewoon op een andere avond gebruiken.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Uittip: Iepenloftspul K.R.I.S.I.S. kamp in Kollumerzwaag
Lees ook:Voorstellingen De Emigrant in Canada groot succes
Lees ook:Snakkerburen grote winnaar van de Gouden Gurbes
Lees ook:Margriet Bolding op zoldertheater Waddewyn in Pingjum
Lees ook:Weer gooit roet in eten bij Friese evenementen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>