Nieuw Fries Museum trekt in eerste weekend 10.000 bezoekers

Het nieuwe Fries Museum heeft een vliegende start gemaakt in het eerste weekend dat het museum geopend was voor publiek. Vrijdag opende Koningin Máxima het nieuwe museum. Bezoekers hadden vrijdag de gelegenheid om gratis het museum te bezoeken. Hier was enorm veel animo voor. 8132 mensen bezochten op vrijdag het museum.

In totaal bezochten een kleine 10.000 mensen het museum in het eerste weekend dat zij de deuren open hadden. Zaterdag werden 792 toegangskaartjes verkocht en zondag kwamen 885 mensen het nieuwe museum bewonderen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Fries Museum trekt in eerste weken 30.000 bezoekers
Lees ook:Honderden foto’s ingeleverd bij Fries Verzetsmuseum
Lees ook:100.000e bezoeker voor nieuw Fries Museum
Lees ook:Derde Apple-museum ter wereld staat in Ureterp
Lees ook:Loodzware Biddle Survivalrun in Kootstertille

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>