Loodzware Biddle Survivalrun in Kootstertille

Voor de Biddle Survivalrun hadden zich vandaag 1150 mensen opgegeven. Zij hadden te kampen met de zwaarste omstandigheden die je je maar voor kunt stellen voor een survivalrun. Harde wind, sneeuw, al met al een ijskoude tocht. Tijdens de survivalrun werd ook het Open Nederlands Kampioenschap Survival gehouden. De deelnemers moesten een parcours van 17 kilometer afleggen met daarbij 68 hindernissen. Jochum Bruggink uit Venlo eindigde als eerste met een tijd van 01:5:51. Van de vrouwen kwam Jia Lian Yin als eerste over de finish. Zij werd in totaal 28e van alle deelnemers.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Wrotrun Kollumerzwaag kon rekenen op 350 deelnemers + foto’s
Lees ook:Uittip zondag 9 maart: Biddle Survivalrun
Lees ook:Kom deelnemers Lodenhelrun Feanwâldsterwâl aanmoedigen
Lees ook:6e Kennedymars Fryslân dit weekend gelopen
Lees ook:Vijftigjarig bestaan Museum ‘t Fiskershúske wordt gevierd met wandeltocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>