Fries Museum trekt in eerste weken 30.000 bezoekers

Het nieuwe Fries Museum aan het Wilhelminaplein in Leeuwarden heeft in de eerste vijf weken na de opening 30.000 bezoekers weten te trekken. De eerste 10.000 bezoekers kwamen in het eerste weekend. Van de 30.000 bezoekers in totaal kwamen ongeveer 10.000 uit Friesland, de overige bezoekers kwamen vanuit andere provincies. Het museum werd op 13 september geopend door Koningin Máxima. Het Fries Museum verwacht in de toekomst jaarlijks 100.000 mensen te trekken. Momenteel zijn er in het museum vier exposities te zien, onder andere over de Friese oorlogsjaren.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Nieuw Fries Museum trekt in eerste weekend 10.000 bezoekers
Lees ook:Sinds opening Fries Museum al 55.000 bezoekers
Lees ook:Animal Inside Out trekt al 20.000 bezoekers
Lees ook:100.000e bezoeker voor nieuw Fries Museum
Lees ook:Planetarium Franeker ontvangt twee miljoenste bezoeker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>