Johan Derksen aangeklaagd door S.C. Heerenveen

Fruggo / Foter.com / CC BY

S.C. Heerenveen heeft Johan Derksen en het blad Voetbal International aangeklaagd vanwege uitspraken van Johan Derksen over gesjoemel met cijfers bij de voetbalclub. Deze uitspraken deed hij in de VI en op RTL. De voorzitter Robert Veenstra van S.C. Heerenveen wil dat Derksen zijn uitspraken terugneemt.

Derksen beschuldigt Veenstra ervan dat hij met de boekhouding geknoeid heeft waardoor financiële problemen aan de voorganger van de voorzitter aan te merken zijn. Ook zou Veenstra onterecht hebben gezegd dat bij zijn begin bij de club in 2010 de club bijna failliet was. Aankomende vrijdag is het kort geding tegen Johan Derksen en VI. Veenstra eist dat zij hun woorden terugnemen. Ook eist hij dat wanneer zij dat niet doen er een dwangsom op komt van een half miljoen euro. Derksen baseert zijn verhaal op uitlatingen van de voormalige voorzitter Riemer van der Velde.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Kaatsers willen aanpassing kaatsreglement
Lees ook:Voltallige bestuur sc Heerenveen stapt op
Lees ook:S.C. Heerenveen speelt oefenwedstrijd tegen VV Buitenpost
Lees ook:Bestuur S.C. Heerenveen wordt in dreigbrief ‘weerzinwekkende kankerhonden’ genoemd
Lees ook:Voorzitter Stichtingbestuur sc Heerenveen stapt op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>