Bestuur S.C. Heerenveen wordt in dreigbrief ‘weerzinwekkende kankerhonden’ genoemd

Als je eigen supporters zich al tegen je keren, hoe laag is de sportiviteit dan gezakt? Het stichtingsbestuur van S.C. Heerenveen ontving enige tijd geleden een dreigbrief van een aantal mensen van de harde kern van de supporters van hun club, die zichzelf ‘Knokploeg Heerenveen’ noemen. Dat meldt Omrop Fryslân. In de dreigbrief stelt de knokploeg dat het stichtingsbestuur van S.C. Heerenveen de club kapot maakt, en wordt het bestuur ‘weerzinwekkende kankerhonden’ genoemd. In de brief dreigt men dat als het bestuur niet doet wat de fans willen, zij remleidingen van auto’s door zullen zagen en dat er bij leden van het bestuur ‘s nachts woningen in brand zullen worden gestoken. De briefschrijvers eisen het vertrek van de leden van het bestuur en dat Wiebe Wieling, die vorige week opstapte als voorzitter uit het bestuur, een nieuw bestuur gaat samenstellen. Het stichtingsbestuur heeft aangifte gedaan bij de politie.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Voltallige bestuur sc Heerenveen stapt op
Lees ook:Dwight Lodeweges stapt op bij SC Heerenveen
Lees ook:Voorzitter Stichtingbestuur sc Heerenveen stapt op
Lees ook:Berichten op social media over ontvoeringspogingen tijdens Sneekweek – politie waarschuwt voor broodje aap
Lees ook:Noodverordening voor derby tussen Cambuur en Heerenveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>