Voltallige bestuur sc Heerenveen stapt op

Nadat eerder afgelopen week trainer Dwight Lodeweges per direct opstapte bij sc Heerenveen zit de club nu ook zonder officieel bestuur. Vandaag maakte eerst voorzitter Jelko van der Wiel bekend op te stappen als voorzitter van de club. Later volgde het voltallige bestuur. Tot dat er een nieuw bestuur is gekozen blijven de bestuursleden wel als interim-bestuursleden de club besturen.

Al langere tijd is er bij sc Heerenveen veel onrust vanwege een bestuurscrisis. Dit resulteerde op 10 oktober al in het terugtrekken van de voorzitter van het Stichtingsbestuur, Anne Hettinga. Later volgde Dwight Lodeweges. Clubicoon Foppe de Haan neemt voorlopig de trainingen van het eerste elftal waar.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Voorzitter Stichtingbestuur sc Heerenveen stapt op
Lees ook:Dwight Lodeweges stapt op bij SC Heerenveen
Lees ook:Foppe in ieder geval tot de kerst bij s.c. Heerenveen
Lees ook:Bestuur S.C. Heerenveen wordt in dreigbrief ‘weerzinwekkende kankerhonden’ genoemd
Lees ook:Foppe de Haan wordt ‘hartstikkene’ bedankt door fans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>