29 september opening streekproductenwinkel Priuw

Amelander mosterd, cranberriewijn van Vlieland, speculaaslikeur van Weduwe Joustra, kaas van de Wartenster, er zijn zoveel overheerlijke streekproducten uit Friesland te krijgen. Lekker voor jezelf, lekker om cadeau te doen. Op 29 september wordt in Leeuwarden de nieuwe streekproductenwinkel Priuw geopend waar je een uitgebreid assortiment Friese streekproducten vindt.

Priuw is gevestigd aan de Nieuwe Oosterstraat 6. De opening van de winkel zal plaatsvinden om 11.oo uur en zal gedaan worden door wethouder Isabelle Diks. De opening is onder het genot van een hapje en een drankje, geheel in de stijl van de winkel.

 

Lees ook:Miss Retro opent haar deuren aan de Nieuwe Oosterstraat
Lees ook:Hele weekend kerstsprokkelfair in Ryptsjerk
Lees ook:Nieuwe kringloop in Dokkum: Fûgelpitswinkel
Lees ook:Winkelier gezocht voor museumwinkeltje Fries Museum
Lees ook:Wille Ha feestkledingverhuur opent deuren in Burdaard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>