Miss Retro opent haar deuren aan de Nieuwe Oosterstraat

In Leeuwarden is aan de Nieuwe Oosterstraat 10-12 gisteren de nieuwe kledingwinkel Miss Retro geopend. De winkel is het adres in Leeuwarden voor nieuwe kleding in retro-stijl. In de winkel worden onder andere schoenen van het merk Lola Ramona verkocht. 

Miss Retro verkoopt jurkjes, vestjes en andere kleding in jaren ’60stijl en pin-upstijl. Met de komst van Miss Retro is de Nieuwe Oosterstraat weer een leuke winkel rijker. Aan de straat zitten onder andere de winkels Priuw, waar je unieke streekproducten kunt kopen, de Pluymgraaff, voor tassen, Indonesische woonartikelen en keukenartikelen en Over en Weer, een winkel voor tweedehands kleding.

Kijk voor meer informatie en om online te shoppen op MissRetro.nl

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

Lees ook:29 september opening streekproductenwinkel Priuw
Lees ook:22 oktober opening tweedehands kledingwinkel in Dokkum
Lees ook:Brunchmarkt Smûk en Smikkel zondag a.s.
Lees ook:Nieuwe kringloopwinkel in Damwâld: Second Chance
Lees ook:Heerenveen ruilt kleding tijdens event Heerenveen ruilt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>