Winkelier gezocht voor museumwinkeltje Fries Museum

Zin in een nieuwe uitdaging en heb je wel iets met pompeblêden en Fryske dúmkes? Het Fries Museum is op zoek naar een winkelier die het ziet zitten om in het Fries Museum een winkeltje te starten in de hal van het nieuwe museum. De winkel moet passen bij de activiteiten van het nieuwe gebouw. In het gebouw is ook het Fries Verzetsmuseum en het Filmhuis gevestigd. Een winkeltje met cadeaus en Friese producten ligt daarom in de lijn der verwachting. Winkeliers die een leuk idee hebben voor het winkeltje moeten zich voor 15 april melden bij het museum. Het is de bedoeling dat het gebouw in september open gaat voor publiek.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:10 banen weg bij Fries Museum
Lees ook:Koningin Máxima opent vrijdag deuren nieuw Fries Museum
Lees ook:Nieuw Fries Museum trekt in eerste weekend 10.000 bezoekers
Lees ook:Bijna 98.000 bezoekers voor Fries Museum in 2015
Lees ook:Fries Museum genomineerd voor BankGiro Loterij Museumprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>