Berichten op social media over ontvoeringspogingen tijdens Sneekweek – politie waarschuwt voor broodje aap

Een bericht op Facebook over twee mogelijke pogingen tot ontvoering tijdens de Sneekweek is al meer dan 1300 keer gedeeld. In het bericht wordt aangegeven dat vier donkere mannen in een zwarte/blauwe auto proberen meisjes in de auto te sleuren. De Politie Sneek e.o. geeft, eveneens op social media, aan niets te weten van ontvoeringspogingen:

Sneek. Op Facebook gaat momenteel een bericht de ronde omtrent een grote blauwe/zwarte auto met donkere mensen die meisjes/vrouwen ‘s nachts in Sneek klem rijden en proberen in de auto te trekken. Uit onze rapportage van de afgelopen nachten is hier niets van gebleken. Wij zijn ‘s nachts met veel politie medewerkers in de binnenstad van Sneek aan het werk en wij zullen blijven proberen om Uw / jouw veiligheid te garanderen. Elk signaal, zoals vermeld, zal e.v.t. met prioriteit worden opgepakt door ons. Laat het echter geen broodje aap verhaal zijn / worden. Politie Sneek e.o.’ 

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Politie zoekt tips omtrent vermiste Gert-Jan Luimstra
Lees ook:Gezocht crimineel duo na gijzeling waarschijnlijk in Duitsland
Lees ook:Twee tijgers ontsnapt in Oldeberkoop
Lees ook:Dignity Campaign van Beautiful Gate op TV
Lees ook:260.000 likes nodig voor Johanna’s ‘koffer-guys’ in Miljoenenjacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>