Alternatief filmfestival door vrijwilligers

Het Noordelijk Film Festival dat normaliter elk jaar in Leeuwarden vele filmliefhebbers naar de stad trekt wordt dit jaar niet georganiseerd. Een groepje Leeuwarders baalde daar enorm van en besloot zonder ook maar een cent te kunnen investeren zelf een filmfestival te gaan organiseren. Het Notfall Filmfestival is een feit en wel op 9, 10 en 11 november in de voormalige PTT-loods aan de Snekertrekweg.

Notfall Filmfestival is voor liefhebbers van film in de breedste zin van het woord. Met name alternatieve lange en korte films worden tentoongesteld in zeven filmzalen. Ook is er een DVD-ruilbeurs, zijn er lezingen en ontmoetingen met verschillende filmmakers. Bezoekers kunnen kiezen uit meer dan 100 verschillende films, gemaakt over de hele wereld.

Het complete festival wordt georganiseerd door vrijwilligers met behulp van verschillende instanties.

Geleidelijk zal het complete programma bekend worden op de website van het filmfestival.

Lees ook:Ondanks succes Notfall Filmfestival geen vervolg
Lees ook:Gay en Lesbian-filmfestival nog tot eind januari in Filmhuis Leeuwarden
Lees ook:Drive-In Bioscoop in Techum
Lees ook:Regisseur speelfilm ‘Bak’ wint Hogenbijlprijs
Lees ook:Boek van LC-journalist wordt verfilmd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>