Drive-In Bioscoop in Techum

Popcorn, grote amerikaanse wagens, stiekem zoenen, een Elvis-kuif en de beste films. Dat is mijn beeld van een drive-in bioscoop. Je kunt alvast vier data in je agenda noteren voor een ouderwets avondje film in de auto: 13, 20, 27 september en op 4 oktober. Op deze donderdagavonden wordt in de nieuwe Leeuwarder wijk Techum de bioscoopavonden georganiseerd onder de naam ‘Film in het Maïs’. 

Films

De Heineken Ontvoering / 13 september
Invictus / 20 september
Walk the Line / 27 september
Motorcycle diaries / 4 oktober

Autoradio

Kom je met de auto dan kost de entree je 5 euro. Op de fiets ben je slechts 2 euro kwijt. Voor, tijdens en na de film kun je eten en drinken bestellen. Het geluid van de film is te beluisteren via de autoradio op FM 106,8 MHz. De films beginnen (als het dan echt donker is) om 21.15.

 

Lees ook:Uittip: Film in het maïs in Leeuwarden
Lees ook:Gay en Lesbian-filmfestival nog tot eind januari in Filmhuis Leeuwarden
Lees ook:Boek van LC-journalist wordt verfilmd
Lees ook:Al meer dan 50% binnen voor autocrossfilm ‘Rûchhouwers’
Lees ook:Friese acteur Rense Westra overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>