Ondanks succes Notfall Filmfestival geen vervolg

Het Notfall Filmfestival dat afgelopen weekend zonder geld maar puur en alleen met inzet van vrijwilligers werd georganiseerd was het gehele weekend door uitverkocht. Er kwamen in totaal zo’n 1500 mensen af op het festival dat ter vervanging van het Noordelijk Film Festival dat dit jaar wegens een verhuizing een jaartje oversloeg.

Alternatieve genres

In slechts een paar weken tijd werd er een zeer professioneel filmfestival op poten gezet waar met man en macht aan werd gewerkt. Films uit de hele wereld werden vertoond voor de liefhebbers van film en alternatieve genres.

Eenmalig initiatief

Ondanks het overweldigende succes van het Notfall Filmfestival is en blijft het festival een eenmalig initiatief.

Tegenvallende bezoekersaantallen Filmfestival Dokkum

Ook in Dokkum werd er afgelopen weekend een filmfestival georganiseerd vanwege het missen van het Noordelijk Film Festival. Hier waren de bezoekersaantallen niet zo denderend, waarschijnlijk mede vanwege de hoge entreeprijzen voor mensen die niet lid zijn van de Stichting Filmhuis Dokkum; zij moesten 40 euro betalen voor een kaartje.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

 

Lees ook:Alternatief filmfestival door vrijwilligers
Lees ook:Klimparadijs Adfunturepark in Dokkum failliet verklaard
Lees ook:Pompoenpizza op pompoenfestival Jellum/Bears
Lees ook:Klassiek festival CityProms in gesprek met gemeente over verhuizing naar Wilhelminaplein
Lees ook:Doutzen straalt op rode loper Cannes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>