Voorverkoop Iepenloftspul Jorwert vandaag van start gegaan

Augustus iepenloftspul JorwertDe voorverkoop voor Frieslands populairste openluchttoneel ‘Iepenloftspul Jorwert’ is van start gegaan. De Jorwerter toneelclub die al sinds 1954 actief is met openluchttheater, speelt dit jaar het stuk ‘Augustus’. Augustus is een bewerking van het stuk ‘August Osage County’ van Tracy Letts. De premiere vindt plaats op zaterdag 22 augustus.

Iepenloftspul Jorwert Augustus

Waar gaat het stuk over? Het uit elkaar gevallen gezin Westra komt na het verdwijnen van de vader van het gezin weer bij elkaar. Alhoewel dit een tijd van rouw en gedenken zou moeten zijn, ontaardt het weerzien al snel weer in ruzie en chaos tussen de moeder en de dochters. Desondanks proberen de familieleden zich goed te houden, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Het stuk wordt geregisseerd door Tjerk Kooistra. De spelers zijn Wiepkje Castelein, Sybrecht Speerstra, Sjoukje Jager, Lieuwe Tolsma, Sjoerd van Beem, Skelte Anema, Doete Stenekes, Chantal van Sluys, Oane Swart, Fenna Bijlsma en Wytske Vermeulen.

Kaarten bestellen?

Kaarten voor ‘Augustus’ kosten in de voorverkoop 21,50 + 1 euro administratiekosten. Klik hier om kaarten te bestellen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Snakkerburen grote winnaar van de Gouden Gurbes
Lees ook:Caroline Tensen trouwt op Vlieland
Lees ook:Voorstellingen De Emigrant in Canada groot succes
Lees ook:Tryater op zoek naar jonge mannen voor rol in Holes
Lees ook:62e Concours Hippique Buitenpost belooft weer spektakel te worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>