Tryater op zoek naar jonge mannen voor rol in Holes

Bron afbeelding: Tryater

Tryater is in samenwerking met Theatergroep De Jonge Republiek uit Amsterdam op zoek naar jonge mannen voor een rol in de theatervoorstelling Holes, welke gespeeld gaat worden op het Oerol Festival op Terschelling en op een buitenlocatie in Leeuwarden. Het stuk is geïnspireerd op het gelijknamige boek van Louis Sachar. Voor het stuk zijn mannen tussen de 17 en 26 jaar oud nodig. De repetities beginnen half april en worden gehouden in Leeuwarden. Het stuk zal dertig keer opgevoerd worden in de periode van 10 tot 22 juni op Terschelling en van 30 augustus tot 13 september in Leeuwarden. De audities vinden plaats op 1 februari van 12.00 tot 17.00 uur bij Tryater aan de Oostersingel 70 in Leeuwarden. Aanmelden kan via [email protected]

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Tryater op zoek naar jonge acteurs
Lees ook:Alle nieuwjaarsduiken in Friesland op een rij
Lees ook:Premiere openluchtvoorstelling KatteKwea in Kollumerzwaag wegens slecht weer afgelast
Lees ook:Overzicht nieuwjaarsduiken Friesland 2015
Lees ook:Weer gooit roet in eten bij Friese evenementen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>