9 nieuwe namen voor Welcome to the Village-festival

De organisatie van Welcome to the Village, het festival dat op 26, 27 en 28 juli gehouden wordt bij de Groene Ster in Leeuwarden, heeft negen nieuwe namen bekend gemaakt voor het festival. Daarbij zitten weer een paar internationale namen maar ook lokaal talent! Mijn persoonlijke favoriet, Mr. Wallace, zit er ook bij!

Naast Mr. Wallace staan ook We Were Promised Jetpacks uit Schotland,  Reptile Youth uit Denemarken, Kuenta I Tambú uit Curaçao, Black Atlantic, Truckfighters uit Zweden en de Nederlandse bands Navarone en The Deaf op het festival. Voorproefje horen? Check het filmpje van Mr. Wallace hieronder!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Eerste namen voor Welcome to the Village bekend gemaakt
Lees ook:Mr Wallace op het Fryskbloed-festival
Lees ook:Eerste namen Dokk’em Open Air bekend
Lees ook:Eerste namen Welcome to the Village-festival bekend
Lees ook:Uittip 8 augustus: City Rock Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>