Mr Wallace op het Fryskbloed-festival

Ik ben al langere tijd verknocht aan de muziek van de Ska-band Mr Wallace, een pittige band met roots in Friesland. Nou zou het wat te ‘groupie’ overkomen als ik voortaan al hun optreden op deze blog zou benoemen, maar het optreden wat zij komende zaterdag gaan geven kan ik niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Dan treden zij namelijk op op het ‘Fryskbloed-festival’, een nieuw festival in de Lawei in Drachten.

Het Fryskbloed-festival is een nieuw festival en heeft als doel bezoekers te laten genieten van muziek van bands en artiesten van Friese komaf. Zo kun je luisteren naar onder andere de Sadelrûkers, de bluesrockband Skraal, The Montanas en dus ook Mr Wallace, de afsluitende act van de avond. Zij hebben onlangs een nieuwe EP (Rudies & Rockers) uitgebracht, waarvan zij ook vast en zeker nummers gaan laten horen komende zaterdag. Heb je zaterdagavond dus nog een gaatje vrij? Ga dan naar het Fryskbloed-festival in de Lawei. Nog nooit van Mr Wallace gehoord? Klik dan hier.

Lees ook:Gronings-Friese skaband Mr. Wallace treedt deze zomer op in Groot Brittannië
Lees ook:Uittip zaterdag 31 mei: Tryn’s Rock in Gytsjerk
Lees ook:9 nieuwe namen voor Welcome to the Village-festival
Lees ook:Festival Oldepop wordt verplaatst naar nieuwe datum en locatie
Lees ook:Imaginarium Festival beleeft debuut op park Vijversburg Tytsjerk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>