Eerste namen voor Welcome to the Village bekend gemaakt

De voorverkoop van Frieslands leukste feestje begint op 1 februari aanstaande. Om mogelijk publiek alvast warm te maken voor hét festival van Friesland zijn vandaag de eerste namen voor het festival bekend gemaakt. Het festival heeft weer gekozen voor verrassende namen, waaronder Yuko Yuko, welke afkomstig zijn uit het Friese Ternaard maar het voornamelijk goed doen in Mexico. Ook maakten de programmeurs alvast één van de headliners van het festival bekend: Typhoon. Verder zijn The Growlers, The Ex + Fendika, Wallace Vanborn, Alamo Race Track, Pauw, The Homesick en Yawns vastgelegd. Meer namen worden later bekend. Kijk ook op www.welcometothevillage.nl.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:9 nieuwe namen voor Welcome to the Village-festival
Lees ook:Eerste namen Welcome to the Village-festival bekend
Lees ook:Welcome to the Village maakt nieuwe namen bekend
Lees ook:Voor wie het gemist heeft: Yuko Yuko bij DWDD
Lees ook:Mr Wallace op het Fryskbloed-festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>