Ireen Wüst koopt luxe villa in Heerenveen

Kersverse Europees Kampioen schaatsen Ireen Wüst zou volgens de website Bekende Buren een luxe villa hebben gekocht in Heerenveen. De villa, die te koop stond voor de vraagprijs van 575.000 euro, zou verkocht zijn voor 520.000 euro en er zou geen hypotheek op rusten, een teken dat de schaatskampioene de villa uit eigen zak heeft betaald. De villa heeft een totaal aantal kamers van zeven, vier slaapkamers, een werkkamer en een badkamer met ligbad en douche. Daarnaast is er een luxe keuken voorzien van inbouw-apparatuur en een kookeiland.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Photo credit: hans s / Foter.com / CC BY-ND

Lees ook:Huis Doutzen in Eastermar staat te koop!
Lees ook:Stadsherberg Sneek; compleet vernieuwd hotel in pand van Jikke Ozinga
Lees ook:Steenrijke Rus koopt Rinsma State in Driesum
Lees ook:Podium Asteriks in Leeuwarden bestolen van apparatuur twv 7000 euro
Lees ook:Epke Zonderland herstellende van hersenschudding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>