Podium Asteriks in Leeuwarden bestolen van apparatuur twv 7000 euro

Poppodium Asteriks in de Blokhuispoort in Leeuwarden is bestolen van duur apparatuur. Waarschijnlijk hebben dieven op woensdag 1 juli of donderdag 2 juli vanuit de Asterikszaal de apparatuur, met een totale waarde van ongeveer 7000 euro, meegenomen. Podium Asteriks vraagt haar bezoekers en anderen nu mee op te letten of de apparatuur ook ergens online wordt aangeboden. Wie spullen online ziet staan die vermoedelijk afkomstig zijn uit het poppodium wordt gevraagd contact op te nemen met [email protected]

Het gaat om de volgende spullen: Chevin versterker serienummer 6608 A 3000,  een Mitsubishi beamer serienummer 0001198 XD 590U, een BSS Omnidrive compact fds 366, een Klark actieve di box DN 100 en een Thunderplugs oordoppenautomaat.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Jury van de Bernlefprijs 2014 bekendgemaakt
Lees ook:Isis Kraamzorg opent eerste Kraambank van Nederland in Heerenveen
Lees ook:Massale steun geboden via #058helpt voor getroffenen brand
Lees ook:Muziekinstrumenten en woordenboeken gevraagd voor noodopvang WTC Leeuwarden
Lees ook:Verstoppertje spelen in nieuw poppodium Neushoorn Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>