Epke Zonderland herstellende van hersenschudding

Regerend wereld- en Olympisch kampioen Epke Zonderland uit Lemmer moet komend weekend de interland turnen tegen België en Italië aan zich voorbij laten gaan wegens een hersenschudding. Dat meldt Omrop Fryslân. Tijdens de voorbereidingen voor het WK turnen van eind oktober kwam Epke vier weken geleden ten val waardoor hij een hersenschudding opliep. Omdat Epke nog herstellende is van deze hersenschudding zal hij komend weekend niet meedoen aan de wedstrijd. Het WK turnen in Glasgow begint op 23 oktober, daar zal Epke zijn titel aan de rekstok te verdedigen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Photo Credit: Dick Aalders / Foter / Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0)

Lees ook:Epke Zonderland doet WK op twee toestellen
Lees ook:Epke Zonderland wint goud op rekstok
Lees ook:Epke Zonderland weer Europees Kampioen op rekstok
Lees ook:Weekend van de Wetenschap en Oktobermaand Kindermaand in Natuurmuseum Fryslân
Lees ook:Epke Zonderland in College Tour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>