#058helpt is overweldigend succes

Gratis maaltijden door restaurants in Leeuwarden, wekenlang huisvesting, een nieuw huisdier zodra er huisvesting is, gratis stoffering, ongedragen schoenen, mooie maatpakken, babyspullen in prima staat, een weekendje weg om bij te komen, Macbooks, wasmachines, drogers, vriezers, flatscreens, zwangerschapskleding, aanbieding van meubelzaak voor hulp, eethoeken, laptops, hoogslaper, tweepersoonsbedden, kasten, mooie kledingsets, verzorgingsproducten, mooi speelgoed, zomaar een opsomming van goederen en diensten die zijn aangeboden aan de slachtoffers van de verwoestende brand van zaterdag op zondagnacht.

Er zijn inmiddels genoeg goederen aangeboden. De initiatiefnemers van #058helpt gaan inventariseren bij de getroffenen wat zij nodig hebben. Mensen die getroffen zijn bij de brand kunnen contact opnemen met de initiatiefnemers via 06 461 332 88 of mail: [email protected]

Bij de brand van vrijdag op zaterdag werden vijf winkelpanden en elf woningen in de as gelegd. Één student (24) overleefde de brand niet.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Leeuwarden helpt getroffenen brand #058helpt
Lees ook:Massale steun geboden via #058helpt voor getroffenen brand
Lees ook:3 november benefietconcert voor getroffenen brand Leeuwarden
Lees ook:Waddeneilandverslaafd? Word bewaker van Rottumeroog!
Lees ook:Meer dan 75.000 euro opgehaald voor door brand verwoeste dierenopvang Norma’s Universum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>