Gerrie Dantuma door naar de liveshows

‘De verwachtingen zijn hoog, maar je moet het wel waarmaken,’ zei Marco Borsato vanavond tijdens The Battle van The Voice of Holland tegen Gerrie Dantuma. Ze zong in The Battle ‘Crazy in love’ van Beyoncé in combinatie met ‘Crazy’ van Gnarls Barkley tegen de 21-jarige Lisan Bekhuis.

Trijntje Oosterhuis sprak haar voorkeur uit voor de goedlachse Lisan. Ook Ilse de Lange moest haar voorkeur voor Lisan uitspreken, ondanks dat ze Gerrie prees als zangeres. Ali B koos voor Gerrie. Aan deze drie coaches hadden de beide battlers echter niets, het was Marco Borsato die de beslissende uitspraak deed. Hij koos uiteindelijk voor Gerrie.

Het was voor Gerrie de tweede keer dat ze in The Voice in The Battle terechtkwam. Vorig jaar verloor ze van de latere winnares Leona Philippo.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Dominique Rombouts niet naar liveshows The Voice of Holland
Lees ook:Uit Friesland alleen Gerrie Dantuma naar de liveshows
Lees ook:Publiek kiest massaal voor Gerrie Dantuma in The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar volgende ronde The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar halve finale The Voice of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>