Uit Friesland alleen Gerrie Dantuma naar de liveshows

De battles zitten er op en de teams van de coaches van The Voice of Holland zijn geheel samengesteld. Van alle deelnemers afkomstig uit Friesland is er maar één door naar de liveshows, en dat is Gerrie Dantuma. Arjen Baakman, Dominique Rombouts en Auke Busman moesten in de battle hun meerdere erkennen.

Gerrie Dantuma komt uit in team Borsato, samen met Marvin, Julia, Grant, Sarah, Gerrie, Fantine, Steven en Märel, waar ze nog een flinke kluif aan gaat krijgen om daar van te winnen als het op kwaliteit aankomt.

Vorig jaar deed Gerrie ook mee met The Voice of Holland, waar zij tijdens de battles tegen de latere winnares Leona Philippo moest zingen. Johannes Rypma wist wel deze rondes door te komen, en werd uiteindelijk tijdens de finale tweede.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Gerrie Dantuma door naar de liveshows
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar volgende ronde The Voice of Holland
Lees ook:The Voice of Holland: Gerrie doet weer mee
Lees ook:Gerrie kiest voor team Marco!
Lees ook:Vrijdag in The Battle: Gerrie Dantuma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>