Gerrie Dantuma door naar volgende ronde The Voice of Holland

Gerrie Dantuma stond vandaag in de liveshows van The Voice of Holland. Ze moest het opnemen tegen Julia van der Toorn, Grant Scott en Fantine Tho. Gerrie zong het nummer ‘The way you make me feel’ van Michael Jackson. Julia werd door het publiek gekozen voor de volgende ronde. Marco Borsato koos vervolgens voor Gerrie.

Ook Dominique Rombouts, die eerder afviel tijdens de battles, riep een ieder op te stemmen voor Gerrie.

In het begin van de uitzending mocht Gerrie eveneens optreden met Armin van Buuren. Samen met Steffen Morisson, Darren van der Lek en Jennifer Lynn deed ze het nummer ‘This is what it feels like’, waarbij ze werden begeleid door de topdj en John Ewbank. Voor Gerrie geen onbekend nummer, dit zong ze ook in haar Blind Audition. En daar heeft ze ook zelf enorm van genoten:

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Filmpje: Armin van Buuren met Gerrie, Steffen, Darren en Jennifer
Lees ook:Gerrie Dantuma derde in finale The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma moet battlen tegen Wudstik in halve finale The Voice of Holland
Lees ook:Auditie Gerrie Dantuma meer dan 100.000 keer bekeken
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar halve finale The Voice of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>