Dokkumer snackwagen gestolen

Bron: Facebook Corina Crans

De frietkar die sinds enkele jaren net voor Dokkum aan de Lauwersseewei op de carpoolplaats staat is gestolen. De politie doet onderzoek naar de diefstal die in de nacht van donderdag 4 op vrijdag 5 juni heeft plaatsgevonden. De politie heeft het vermoeden dat de snackwagen voor het laatst is gezien terwijl die in de richting van Lauwersoog werd gereden.

De dochter van de eigenaar deelde op Facebook een foto van de wagen met de oproep aan getuigen zich te melden en de vraag om uit te kijken naar de snackwagen. Deze oproep is inmiddels meer dan duizend keer gedeeld.

De snackwagen is wit van kleur, met aan de bovenzijde in rode letters de tekst ‘Frites en snacks’. De politie roept getuigen op of mensen die anderszins informatie hebben om contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook, bel dan Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Politie op zoek naar getuigen na vondst dode hond in water
Lees ook:Popduo Die Twa bestolen van aanhanger
Lees ook:Politie zoekt tips omtrent vermiste Gert-Jan Luimstra
Lees ook:Politie zoekt man met lederhosen
Lees ook:Verdachte ex-tbs’er mishandelde mogelijk nog twee vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>