Politie zoekt man met lederhosen

De politie Fryslân is op zoek naar een man die gedurende het Oktoberfest in Joure lederhosen droeg. Afgelopen zaterdag werd tijdens het Oktoberfest gevochten in de feesttent. De politie moest er met een hond aan te pas komen om de ruzie te beëindigen. Meerdere bezoekers van het feest werden door de politiehond gebeten.

De man waar de politie nu naar op zoek is sloeg tijdens de schermutselingen in de feesttent een agent tweemaal op zijn hoofd. De man droeg naast de lederhosen een rood geblokte blouse en bretels. Aangezien dat de traditionele kleding is die bij Oktoberfesten hoort zal de politie er nog een hele kluif aan krijgen om de juiste man op te pakken.

De politie roept daarom ook getuigen op zich te melden bij de politie. Van het gevecht zijn video opnames.

 

 

Lees ook:Politie op zoek naar groepje jongens na brand in Harlingen
Lees ook:Tweedehands/kringloopwinkel in Dokkum: De Wissel
Lees ook:22 oktober opening tweedehands kledingwinkel in Dokkum
Lees ook:Dode puppy gedumpt in Leeuwarden – politie zoekt getuigen
Lees ook:Politie zoekt tips omtrent vermiste Gert-Jan Luimstra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>