Verdachte ex-tbs’er mishandelde mogelijk nog twee vrouwen

De ex-tbs’er die ervan verdacht wordt gisteren een prostituee neergestoken te hebben op de Weaze en even later een 68-jarige vrouw te hebben doodgeslagen op de Alde Lune wordt er ook van verdacht nog twee andere vrouwen te hebben mishandeld en bedreigd.

Maandagavond meldde een 27-jarige vrouw uit Drachten zich bij de politie. Zij verklaarde dat zij rond 16.30 uur op de Klanderijstraat, vlakbij de parkeergarage de Klanderij, van achteren werd aangevallen door een onbekende man. De man probeerde de tas van de vrouw te stelen en mishandelde haar. Het slachtoffer kwam vervolgens met haar hoofd op de straat terecht. De dader ging er vandoor waarna de vrouw zelf is vertrokken naar huis. Later op de avond kreeg zij klachten en is zij in het ziekenhuis opgenomen.

Naast de vrouw uit Drachten meldde zich er ook een 48-jarige vrouw uit Leeuwarden bij de politie. Zij vertelde rond 17.00 uur door een onbekende man te zijn belaagd op een parkeerplaats bij een supermarkt aan de Tijnjedijk. De man wilde haar auto stelen en uitte daarbij bedreigingen naar de vrouw toe. De vrouw kon voorkomen dat de man haar auto stal, waarna de man er vandoor ging.

Het rechercheteam van de politie doet nu onderzoek of de 38-jarige verdachte van de eerder genoemde incidenten ook betrokken is geweest bij deze incidenten. Getuigen worden gevraagd zich te melden bij de politie. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook:Verdachte doodslaan vrouw Leeuwarden is ex-tbs’er
Lees ook:Gezocht crimineel duo na gijzeling waarschijnlijk in Duitsland
Lees ook:Gezochte man uit Harkema schiet man neer in Enschede
Lees ook:Dood echtpaar gevonden in huis Zandhuizen
Lees ook:Vrouw doodgeslagen in Leeuwarden, verdachte bekent ook steekpartij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>