Halve marathon Berenloop Terschelling ook afgelast

Niet alleen de marathon en de jeugdloop van Terschelling zijn afgelast, vanochtend werd ook besloten dat de halve marathon op het eiland afgelast wordt. Vanwege extreme weersomstandigheden die voorspeld zijn durft de organisatie van het loopevenement het niet aan om de marathons door te laten gaan. Zij zijn bang voor onderkoeling van de deelnemers. Terschelling beschikt niet over voldoende medische opvang om grote getallen lopers op te vangen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Berenloop Terschelling afgelast
Lees ook:Marathon Berenloop aankomend weekend op Terschelling
Lees ook:3 november Berenloop Terschelling
Lees ook:Uittip 19 april: Slach om ‘e Mar Burgum
Lees ook:6e Kennedymars Fryslân dit weekend gelopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>