3 november Berenloop Terschelling

Het is één van de zwaarste, maar mooiste marathons die in Nederland georganiseerd wordt: De Berenloop op Terschelling. Dit jaar vindt deze marathon plaats op 3 november. Op die dag worden er drie marathons gelopen, de halve marathon (die inmiddels helemaal volgeboekt is), de jeugdmarathon en de hele marathon. Voor de hele marathon zijn er nog startplaatsen!

Het is inmiddels de 17e keer dat op Terschelling de Berenloop wordt georganiseerd. Bossen, duinen, polders, heidevelden en brede stranden vormen het decor van deze bijzondere marathon. De marathon start onder de Brandaris.

Aanvangstijden
Zondag 3 november 2013
Jeugdloop: vanaf 10.00 uur
Halve marathon: 12.00 uur
Hele marathon: 12.35 uur

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Marathon Berenloop aankomend weekend op Terschelling
Lees ook:Halve marathon Berenloop Terschelling ook afgelast
Lees ook:Berenloop Terschelling afgelast
Lees ook:Eenmalig en uniek: halve marathon en andere sporten op De Centrale As
Lees ook:Deelnemer overlijdt tijdens Adventurerun Ameland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>