Lentekriebels Festival in Dokkum

In Dokkum vindt op 20 april het allereerste Lentekriebels Festival plaats. Aan dit festival is een goed doel gekoppeld, namelijk de 12-jarige Melanie Sijtsma uit Damwâld. Zij heeft het syndroom van Down en een zware hartafwijking. Een half jaar geleden is Melanie voor de tweede keer geopereerd aan haar hartje. Helaas is na deze operatie gebleken dat Melanie last heeft van Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Daarnaast heeft Melanie 4 dagen na haar hartoperatie een herseninfarct gehad, waardoor haar loop- en spraakvermogen ernstig verminderd zijn. Om het mogelijk te maken dat Melanie naar Curacao kan voor therapie wordt op het Lentekriebels Festival geld opgehaald voor haar.

Het Lentekriebels Festival is op te delen in twee gedeelten. Een interactieve middag met voor ieder wat wils, en ‘s avonds een feest met dj’s uit de regio voor jong en oud. Voor het middagprogramma wordt geen entree gevraagd. Kaarten voor het feest ‘s avonds kosten in de voorverkoop 5 euro en aan de zaal 7,50. Het geld dat hiermee opgehaald wordt komt ten goede aan de therapie voor Melanie.

Het programma overdag van 13.30 tot 18.00:

 • Muziek van de Kolkenblazers
 • Ferrari (Win rit met chauffeur)
 • Rijvaardigheid (autorijschool Mullender)
 • Met een kraan de lucht in (60 Meter)
 • Ga voor de perfecte Look (Ciseaux / Beauty & Zo)
 • Nat scheren door Luzmar (Barbie-R)
 • Adfunturepark (buitengordel (8-88jaar)
 • Kleine Albert Heijnmarkt
 • Oldtimershow

Voor de kinderen:

 • Schminken
 • Draaimolentje
 • Ponyritten
 • Springkussen (t/m 7 jaar)
 • Workshops streetdance o.l.v. Palestra
 • Survivalbaan (t/m 12 jaar)
 • Little Tikes (t/m 7 jaar)

‘s Avonds treden onder andere Omrop Fryslân-dj Wim Brons en dj Lionel Rocks op.

Kijk voor meer informatie op lentekriebelsdokkum.nl

Lees ook:Unieke accommodatie in Harlingen; de Havenkraan
Lees ook:Slotfeest Serious Request op Oldehoofsterkerkhof
Lees ook:Uittip zaterdag 31 mei: Tryn’s Rock in Gytsjerk
Lees ook:Jouster kroegbazen halen geld op voor Serious Request met WC-potzitten
Lees ook:Programma Festival 316

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>