Slotfeest Serious Request op Oldehoofsterkerkhof

Het is het hoogtepunt van iedere Serious Request radiomarathon die 3FM ieder jaar voor de kerst uitzend; het slotfeest waarin het eindbedrag bekend wordt gemaakt voor het Rode Kruis. Dit jaar vindt Serious Request plaats in Leeuwarden. Het Glazen Huis, waarin de drie dj’s van 3FM opgesloten worden, komt te staan op het Wilhelminaplein. Het Wilhelminaplein is echter te klein voor het grote eindfeest, daarom is besloten dit feest onder de Oldehove te gaan houden.

Van 18 tot en met 24 december wordt de radiomarathon gehouden om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Ieder jaar wordt er een speciaal project van het Rode Kruis uitgezocht om extra aandacht voor te vragen en het geld voor in te zamelen. Dit jaar gaat het geld naar een diarreeproject. Jaarlijks sterven wereldwijd zo’n 800.000 kinderen aan de gevolgen van diarree. Het Rode Kruis gaat het geld dat opgehaald wordt met Serious Request gebruiken om kinderen te beschermen tegen diarree.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Serious Request Leeuwarden haalt recordbedrag op voor Rode Kruis
Lees ook:Serious Request Leeuwarden voor slachtoffers diarree
Lees ook:Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg gaan het Glazen Huis in
Lees ook:Serious Record: 363 uren optredens voor Serious Request
Lees ook:Racoon maakt themanummer voor Serious Request

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>